Perjantaina lähdettiin Merin kanssa hyvien ystävien luo Kotkaan ja olihan ihana viikonloppu. Teemana oli Kreikka, kreikkalaisen ruoan ystäviä kun kaikki olemme. Oli vähän muunlaistakin ruokaa, mutta pääasiassa maistelimme pieniä alkupaloja ja olipa ne hyviä. Kaikki huolet ja murheet jäivät taka-alalle loistavien herkkujen äärellä. Nam! Perjantaina illalla perille saavuttaessa meitä odotti suussa sulava korvasienikeitto joka oli viedä kielen mennessään! Korvasieniä en ollut aiemmin maistanutkaan, saispa niitä lisää! Lauantaina katsoimme töllöstä ohjelmaa Makumatka Kreikkaan ja tästä reissusta tuli sitten makumatka Kotkaan :D

Tässä onkin sitten suppilovahverokeitto kun korvasienikeitto unohtui kuvata, tätä söimme tänään.

Imam bayildi, sitä piti santsata lisää...

Uunissa paahdettuja kokonaisia valkosipuleja lorauksella hunajaa...kuva vähän epätarkka.

Kalmarirenkaita ja tzatzikia, valotus huono kun yömyöhällä näitä syötiin. Kalmarikin oli uusi makuelämys.

Ihanaa sitruunajuustotorttua ja Chai tea latte.

Ainakin artisokat, oliivit ja feta sekä ihana jogurtti-mysli-hunaja -jälkkäri jäi kuvaamatta, eihän sitä aina muistanut kuvata kun pää oli niin pyörällä ihanista herkuista! Niska/selkähieronta, taivaallinen ruoka ja terapeuttinen seura olivat just nyt ihan parasta mitä voi toivoa. On rikkaus omistaa näin ihania ystäviä. Kiitos iki-ihanasta viikonlopusta Tiina ja Matti sekä ihanat lapset Ida, Allu ja Emmi