Lauantaina oli Lopen torilla maalaismarkkinat ja siellä oli vaikka mitä ihmeteltävää. Ostin oikeastaan vaan kaikkea tarpeellista kuten kananmunia, perunoita ja sipuleita jotka olivat kaikki paikallisilta tuottajilta. Olipa siellä kreikkalainen myyjäkin jolta menin ostamaan halvaa, vaan sitäpä ei tällä kertaa ollutkaan, nyyh. No ensi kerralla sitten. Viimeinen ostokseni oli tämä ihastuttava pikkiriikkinen kori, joka saa paikkansa tulevassa nukkekodissani...tämä onkin ensimmäinen esine sinne, asukki ja tönö vielä puuttuvat tosin ;) Laitoin tulitikkurasian viereen, jotta mittasuhteesta saisi oikeanlaisen kuvan. On siinä ollut näpertämistä...!

Kuva325.jpg

Sen jälkeen olikin vuorossa kahden lampaan kerintä. Ensin saivat kyytiä Särmä-uuhen villat (Suomenlammas), tässä kuvat ennen ja jälkeen...voiko tuo olla sama kaveri!?!

Kuva322.jpg

Juu-u, musta se on oikeasti ;)

Kuva323.jpg

Ja seuraavana pääsi villoistaan Kainuun harmas -pässi Rimpula. Aikamoinen muodonmuutos! Rimpulan häntä on ihan hassu, aina ollut, muistuttaa Ihaa-aasin häntää ;)

Kuva328.jpg

Kuva318.jpg

Ja sitten olikin jo pidettävä kiirettä, ettei rallit mene sivu suun! Meidän tie oli suljettu, koska talomme ohi kulki erikoiskoe: SM-sarjan päätösosakilpailu SM Finnsco-ralli. Ensimmäisen erikoiskokeen aikana joku onnekas oli ajanut pylvääseen ja linjat olivat tiellä, niin se koe keskeytettiin ja pitkän tauon jälkeen päästiin sentään toinen koe suorittamaan kokonaan. Onneksi tuolle ulos ajaneelle parille ei kuulemma käynyt pahemmin. Kartturi oli vaan niskaansa valitellut, pahemminkin olisi voinut käydä. Yhden kiven sain ohimooni niin että napsahti, tuli kuulemma oikein kuoppa, mutta hampaat sentään säilyivät ehjinä! Kyllähän siinä sora lensi välillä, mutta sellastahan se ralli tuppaa olemaan ;)

Kuva329.jpg

Kuva330.jpg