No eipä sitä taas ehditty kauaa paikoillaan olla kun Kaunissaari kutsui ;) Olin suunnitellut meneväni loman aikana Kristiinaa tervehtimään ja se jäi sitten vikalle lomaviikolle. Kristiinan ilme oli näkemisen arvoinen kun heilutin laiturilta cheeky Ei meinannut millään ymmärtää, että hänelle heilutetaan, vasta kun huusin niin huomasi mut, heh. Olin kolme vuorokautta siellä ja oli niin rentouttavaa ja mukavaa. Sain oikein kahteen otteeseen lettuja ja Kristiinan paistamat letuthan on ihan parhaita! Rapea reuna ja maku ihan paras...tätä ei saa tosin kertoa äidille... OutiM oli käynyt edellisenä päivänä vierailulla ja tuonut tekemäänsä karviaishilloa. Vaikka pelkkä sokeri on eniten mun makuun letun päällä, niin ei karviaishillo ja vaniljakastike olleet yhtään pöllömmät.



Lämmintäkin riitti, yksi päivä oli ihan helteinen ja neuloskeltiin rantakivikossa. Kristiina neuloo tässä ihanaa alpakkapuseroa joka tulikin jo valmiiksi.



Nokkosperhonenkin tuli aurinkoon hengähtämään.



Sain vihdoin valmiiksi Merin mummin lippiksen joka oli kesken piiiitkäään. Ohje löytyy täältä tosin tämä mun on siis aikuiselle ja vähän muunneltu versio siis. PÄÄasia, että mummi tykkäsi. Kristiina toimi mallina. Lanka Dropsin Muskat.



Kristiinalla oli ihanat kämmekkäät joita sain lainata ja sitten teinkin omat vähän muunneltuina. Kristiina antoi mulle ANY-sukkalankaa ja että tulikin lämpimät kämmekkäät.



Viirulle tein kuljetuskoppaan patjan päälle "maton" ja voi että se olikin mieluinen! Se ei ole vielä päässyt koppaan asti kun Viiru ei malta millään luopua siitä ;) Täytyy vissiin tehdä jossain vaiheessa toinen ihan kotioloihin...



Kiitos Kristiina ihanasta seurasta, makoisista ruoista, kauniista kietaisuliivistä sekä suloisesta kässäpussista ja ranneroikottimesta! Ne nyt jäikin näköjään kuvaamatta...höh. Nähdään taas :)