Onhan tässä vierähtänyt reilu pari kuukautta viimeisimmästä postauksesta, mutta selityksiä löytyy...ensinnäkin Vuodatuksen uudistuksen aikana tänne ei päässyt, sitten uudistus oli niin totaali, että ketutti liikaa...sitten en vaan oo ehtinyt eli saanut aikaiseksi. Nyt yritän korjata tilanteen...parempi myöhään kuin ei silloinkaan ;D

Ensinnäkin pikku-Pekka oli pallien poistossa helmikuun alussa muistaakseni...eikä yhtään liian aikaisin. Pari iltaa oli pitänyt sen sortin konserttia että oksat pois! Leikkaus meni hyvin ja Pekka on entisellään, ilman sitä mouruamista. Nyt tiedän mitä tarkoittaa kun sanotaan "kolli mouruaa".

Tässä reppana on lämpimästi peiton alla lämpimällä lattialla. Ei ole vielä herännyt unesta.

Kuva 082.jpg

Viiru tarkkailee silmä kovana, että mikäs tuota kaveria oikein vaivaa. Piti herran päästä oikein saunan lauteilla vahtimaan ettei mitään pahaa vaan tapahdu Pekalle ;)

Kuva 083.jpg

Pekka heräsi viimein ja yritti heti saunasta pois, varmaan oli nälkäkin jo reppanalla, vaan eihän ne kintut kantaneet puolta metriä enempää, siihen lyyhistyi saunan ovelle ;)

Kuva 085.jpg

Meni siinä vielä pari tuntia ennen kuin jalat kantoivat ja siltikin kävely oli 1 x 2 ja välillä kyljelleen. Oli se aika surkeaa katsottavaa, mutta onneksi aamulla kaikki oli taas entisellään, pojat riehuivat niin ettei mitään rajaa eikä määrää!

Sitten vähän käsitöitä...on muutakin valmistunut, mutta en nyt jaksa alkaa lataamaan kaikkia kuvia...

Nämä sukat menivät synttärilahjaksi. Ihan perussukat. Pekka toimi laadunvalvojana :)

lanka: 7 V

Kuva 087.jpg

Tässä ovat ne siililapaset joista taannoin mainitsin...argh. Ei ikinä enää! Yritin etsiä ensin ohjetta ja löysin parikin eri ohjetta, mutta ei niistä mitään tullut, purkuun menivät! Sitten tein omasta päästä eikä sekään nyt niin yksinkertaista ollut. Tein ensin ihan peruslapaset ja sitten pujottelin tätä efektilankaa eli siilin piikit paikoilleen, voi pyhä jysäys mikä homma! Siinä ei yksi eikä kaksi iltaa riittänyt! Ja mun kun piti alkaa "tehtailla" näitä...juu ei! No, tilaaja onneksi tykkäsi ja siilit pääsivät heti käyttöön...

lanka: Janne + efektilanka Sirdar (nimi ei muistu nyt mieleen)

Kuva 084.jpg

5.2. oli Runebergin päivä ja meillä vietettiin Martta-iltaa, no tarjolla oli tietysti Runebergin torttuja kuinkas muuten. Nämä ovat Kinuskikissan ohjeella ja hyvin tuntuivat maistuvan :)

Kuva 086.jpg

No niin, jospa tämä olisi nyt tässä. Ensi kerralla jotain hieman tuoreempaa...ehkä ;)

Edit: No niin, ja sit nää kuvat on onnettoman pieniä! Ei voi olla...ensin hirveä homma, että sain ne tänne ja eihän nää nyt näy mihinkään, mur!