Viime syksyn SNY-kierroksella sain salaiseltani ensimmäisessä paketissa ihanaa Blend bamboo -lankaa ja tarkoitus oli, että saisin väkerrettyä siitä tiskiliinan...no eihän tässä mennyt kuin melkein vuosi, mutta nyt se on valmiina! Tätä oli niin ihana virkata, että lankaa oli pakko saada lisää ja reilusti! Viime lauantaina lähdimme ystäväni kanssa Lankamaailma Nordiaan ja kappas vaan, ko. lanka sattuikin olemaan tarjouksessa, norm. hinta 3.90 niin nyt ainoastaan 2 euroa kipale!!! Tästä tiskiliinasta jäi vähän lankaa ja aloitin siitä isoäidin neliötä ja siitä se ajatus sitten lähti...kesäinen torkkupeitto! 5 palaa on vasta valmiina, mutta onhan ensi kesään vielä aikaa ;D Eli siihen piti tietysti saada lisää lankaa ja varmaan jokunen tiskiliinakin niistä langoista tulee :)

Lanka: Hjertegarn Blend bamboo, 42 g

koukku: 3.5

Kuva182.jpg

Tytär eilen yllätti ja teki ihanaa kasvissosekeittoa! Se oli niin suussa sulavaa ettei sitä jäänyt kuin tilkka kulhon pohjalle...olin haaveillut saavani siitä evästä töihin. No, neiti saa tehdä sitä pian uudestaan :)

Kuva176.jpg

Ja kun nyt keltaisen tielle lähdettiin, niin tässä vielä pari herkullista kantarellia jotka juuri kävin pihalta poimimassa :D Oli niitä useampi, mutta nämä kaksi olivat komeimmat!

Kuva183.jpg