Toinen lomaviikko meni Kreikassa varsin lämpimissä olosuhteissa. Jopa paikallisten mielestä oli liian kuuma! No olihan se +40 ja välillä ylikin vähän liikaa viileämpiin oloihin tottuneelle tallaajalle. Ystäväperhe pyysi meitä keväällä mukaansa matkalle ja sinne siis lähdettiin. Lefkas oli kyllä melko kallis paikka ja useassa kaupassa yms. palvelu ei ollut kovinkaan ystävällistä mikä ihmetytti suuresti kokenutta Kreikan matkaajaa. Oli niitä ystävällisiäkin ihmisiä toki, mutta jäin kaipaamaan sitä totuttua ystävällisyyttä ja iloista palvelualttiutta joista kreikkalaiset ovat yleensä tunnettuja. Hotellimme henkilökunta varsinkin oli aika nihilistiporukkaa. Valitukset sikseen ja asiaan...

Toisena lomapäivänä teimme laivaretken joka oli varsin mielenkiintoinen. Ensin kävimme parilla luolalla. Tässä niistä toinen.



Sieltä jatkoimme saarelle jonka nimeä en muista, grillasimme ja söimme, halukkaat saivat uida ja ottaa aurinkoa, minä pysyttelin varjossa suosiolla. Sitten matka jatkui Meganissin saarelle, joka oli varsin idyllinen pikku paikka, pysähdys siellä oli tosi lyhyt, jäätelön ehti juuri ja juuri nauttia. Siitä ei nyt kuvaa tässä.

Matka jatkui Scorpioksen saarelle jossa sai uida jos halusi. Lefkakselta on varsin lyhyt matka Scorpiokselle.



Nidrin rantakadulla on itse Onassiksen patsas.



Tässä näkymä meidän parvekkeelta venesatamaan joka on samaisella rantakadulla.



Laivaretki oli sangen uuvuttava vaikka upea kokemus olikin. Otettiin Merin kanssa hotellille päästyä allasbaarissa ihanat mansikkasmoothiet jotka olivat niin kylmät, että aivotkin tuntuivat jäätyvän, mutta kyllä se virkisti ihanasti!



Ruoka oli ihanaa! Raikkaita salaatteja, lurps!



Saganaki-juustoa...nam!



Viimeisenä iltana söin kleftikoa, jossa on lammasta, fetaa, porkkanaa ja perunaa, hyvää oli.



Viimeisenä päivänä käytiin mm. vesiputouksella, joka oli upea paikka, tosin vesi oli aika vähissä. Keväällä siellä voi ilmeisesti jopa meloa.

Tässä silta jota pitkin kiivettiin ylöspäin putoukselle. Aikamoinen urheilusuoritus oli kiivetä ylös asti helteessä. Portaita riitti aina vaan. Alastulo olikin sitten helppoa :)



Ja tässä itse putous. Alhaalla saattoi uida jos tarkeni ;)



Kiitos Tiina, Matti, Ida ja Emmi matkaseurasta heart