Me lankasiskot olimme tämän viikon maanantaina viettämässä pikkujoulua Riihimäen uudessa ravintolassa joka kantaa nimeä Asema X. Ruoka oli mielettömän ihanaa ja palvelu huippuluokkaa! Sinne on päästävä uudestaan ja mieluummin heti eikä kohta ;) No okei okei, kunhan nyt vuosi vaihtuu niin ehkä sitten... Kiitos ihanasta pikkujoululahjasta ja loistavasta seurasta siskokullat! On se onni, että me keksittiin perustaa oma kässäkerho :D Kuvassa lahjuksia ja ihana jälkkäri, Marjakimara, siinä oli marjoja sekä ihanaa kuumaa valkosuklaakastiketta, lurpsis!

DSC00988.jpg

Eilen rämmin hautausmaalla umpihangessa reisiä myöten etsien isän,  mummon ja vaarin hautaa, puolen tunnin jo lähes epätoivoisen tahkoamisen jälkeen sitkeys palkittiin, oikea hautakivi löytyi ja pääsin sytyttämään kynttiläni. Ajattelin jo kohta olevani siellä mullan alla itsekin, niin kylmissäni olin, -10 astetta pakkasta ja farkut litimärät. Jalkoja pisteli kuin joku olisi neuloilla tökkinyt. Normaalisti sinne vaan kävelee suoraan, mutta on eri asia kun näkee hautakivet ja niiden tekstit. No, jos seuraavan kerran on yhtä paljon lunta, niin osaan oikealle kivelle vaikka silmät kiinni, nyt on rivi ja tarkat koordinaatit porautuneet takaraivoon. Koettelemuksen jälkeen tapasin rakkaan ystäväni Ogelissa, joka tarjosi tälle värjöttelevälle ressukalle kuumaa kaakaota ja piparimuffinssia, nam! Ja mitä sainkaan, aivan ihanat ja pehmoiset villasukat jotka olivat "hiukan" myöhästynyt synttärilahja ;) No tulivat ihan oikeaan aikaan :) Ja saihan ystävänikin oman lahjansa melkein yhtä paljon myöhässä... Sukat pääsivät heti unisukiksi ja voi miten makoisasti nukuinkaan ne jaloissani, kiitos kiitos Arskaseni! Sain tosin vielä muhkean paketin joka on kahdelta ihanalta ystävältä, mutta sen saa avata vasta jouluna :)

DSC00990.jpg

Ja sitten viimeisenä, mutta ei kyllä yhtään vähäisempänä aivan ihanat joulukortit jotka sain! Viime viikolla tuli jo tämä kaunis joulukortti sekä suloinen kirjanmerkki Kristiinalta (www.tiinas.vuodatus.net). Näitä kirjanmerkkejä saaressa kesällä ihailinkin :) Kiitos kaunis, Kristiina :)

DSC00976.jpg

Tänään saapui SNY-kierroksen ystävältäni ihastuttava itse tehty joulokortti, mikä olikin tosi iloinen yllätys! Se on Erikalta (www.kodinsankari.blogspot.com) jonka salainen olin. Kiitos Erika tästä muistamisesta :)

DSC00999.jpg