Eilen oli paluulento lämpimästä, toinen viikko olisi mennyt vielä kevyesti, mutta ei auta kun arki alkaa taas huomenna. Loma oli kyllä ihana ja katkaisi kivasti tämän loppuvuoden. Meri oli ällikällä lyöty! Herätin Merin siis vähän vaille kolme aamuyöllä ja sanoin, että lähdetäänkin äkkilähdöllä Tallinnaan ja tullaan laivalla takas. Neiti kun oli siinä uskossa, että lähdetään Tallinnan risteilylle keskiviikkona ;) Lähtöselvityksessä sitten sanoin virkailijoille, että "tämä raukka ei edes tiedä minne on menossa" johon neiti "tiedänhän, Viroon" johon minä "niinhän sä luulet", hehheh! Oli siinä virkailijoillakin hauskaa aamutuimaan kun neiti oli ihan puusta pudonneen näköinen. Meni siinä muutama tunti sulatellessa, mutta totesi sitten myöhemmin kohteessa, että PARAS YLLÄTYS IKINÄ ! Että saletisti natsasi... Tässä muutama matkakuva.

Ensimmäinen ateriani Rodoksella.

Kävimme Filerimos-vuoristossa ja siellä vanhassa luostarissa, joka ei enää ole toiminnassa. Käytävien seinillä oli upeita mosaiikkikuvia.

Kävelimme samassa paikassa kärsimysten tien läpi ristille ja matkan varrella oli tämmöisiä tauluja.

Samassa paikassa oli myös upea kuja jossa puut kasvoivat tosi matalalla.

Eräässä toisessa kirkossa kävimme myös. Se olikin tosi pieni.

Samalla reissulla kävimme jossain toisessa vuoristossa, jonka nimi ei nyt tule mieleen. Sieltä oli löydetty pieni kauris keväällä joka oli loukkaantunut ja eksynyt emästään, mutta nyt se pieni voi jo hyvin :) 

Mandrakin satamassa ottaa vastaan laivat tämä kaurispariskunta.

Ja siitä vähän vanhaan kaupunkiin päin on tämä jättiläispuu!

Ja siitä pääsemmekin vanhaan kaupunkiin.

Vanhassa kaupungissa oli paljon nähtävää. Tämä jäätelökahvila oli hauska.

Hotellimme edessä kasvoi kauniita kukkapensaita.

Ja jottei totuus unohtuisi...tulihan siellä vähän puikoteltuakin ;) Parit lapaset sain valmiiksi asti ja puseroa aloitin.