Tänään oli juhlapäivä, Meri täytti 18 vuotta! Mun vauva on täysi-ikäinen, yhyy...kyllä aika suorastaan lentää! Eilen oli tyttöjen bileet ja oli kiva tunnelma kun oli talo täynnä iloa, kikatusta, pälätystä ja naurun remakkaa :) Minä toimin kokkina ja baarimikkona sekä lopuksi vähän kuskinakin. Ensin oli pientä purtavaa ja boolia, myöhemmin kasvis- ja jauhelihapizzaa sekä sitruunajuustotorttua. Suurin osa lahjoista muodostui neidin toiveesta eli rahaa autokoulua varten. Tytöt toivat kaikkea muuta kivaa, mutta se parhain lahja taisi olla "Leppis" :)



Tänään oli vuorossa aikuiset, tosin kukaan kummeista ei päässyt paikalle kun kaikki olivat reissussa. Tarjolla oli voileipäkakkua ja mansikkatäytekakkua.



Ja tässä on Leppis. Merin ihka ensimmäinen oma auto. Kiitos tuhannesti Nina :) Leppis sai uuden hyvän kodin. Ratissa päivänsankari kukkien kera. Se kortti vielä puuttuu...mutta autokouluun on jo ilmoittauduttu.



Ja loppuun kuva alkaneesta syksystä, kaksi kurkiauraa lensi tästä ihan läheltä ohi. Kuvassa eivät välttämättä näy kovin hyvin kun lensivät sen verran korkealla. Se tietää aina kylmää kun kurjet lähtevät täältä etelään. No sitten vaan odotellaan taas kurkien paluuta ja kevättä...