Hyvä ystäväni oli perjantaina kylässä ja raclette-grillauksesta on tullut selvästi jo perinne hänen kanssaan ;) Oli kyllä mukavaa istua alas ja syödä hyvin, jutella kaikenlaista ja tietysti vähän neuloakin ehdittiin. Karitsoita käytiin paijaamassa tietysti myös. Sain tuliaisina aivan ihanan lampaan! Tämä on ystäväni tekemä Väinö-lammas, suloistakin suloisempi! Kiitos rakas ystävä tästä tuomisesta ja kaikesta muustakin, on niin ihanaa kun on hyviä ystäviä, se on niin arvokasta :)

Grillasimme lihaa, juustoa ja kasviksia.

Kuva 094.jpg

Väinö-lammas <3

Kuva 097.jpg

Väinö on ihan oikea lammas, onhan sillä korvamerkkikin!

Kuva 098.jpg

Ehdittiin sentään juoda iltapäiväteet ja syödä vähän jälkiruokaa, vaikka masut oli aika pinkeinä. Pekka-poika makaa olohuoneen pöydällä reteesti!

Kuva 096.jpg

Viiru oli tapansa mukaan pötkinyt pakoon, ensin meni tyypillisesti vaatekaappiin, mutta kun hätistin sen sieltä pois livahti muualle. Myöhemmin kun menin eteiseen ihmettelin miksi WC:n ovi on auki...no syy selvisi pian, Viiruhan oli avannut sen ja mennyt sinne "piiloon", ai kun meitä nauratti! Hyvä kun mahtuu edes lavuaariin, vaikka meillähän on se numeroa pienempi lavuaari...ei poika silti mikään pieni ole ;D

Kuva 095.jpg