Viikonloppuna sainkin muuta ajateltavaa kun lähdin ystäväni kanssa ELMA-messuille. Kyllä siellä lauantaipäivä hurahti, mutta täytyy sanoa, että olin kuitenkin hienoisesti pettynyt verrattuna kahden vuoden takaisiin messuihin. Näytteille asettajia oli huomattavasti vähemmän, niin kässäjuttuja kuin ruokapuoltakin. En tiedä mistä johtui, mutta ihmetytti kovin. Olihan siinä se hyvä puoli, ettei rahaa uponnut yhtä paljon kuin viimeksi ;) Kauheasti oli kaikkea askartelua ym. sellaista, mutta itse käsitöitä ja esim. lankaa aika vähäisessä mittakaavassa. Ruokapuolella tuntui olevan joka kulmassa hunajaa, mutta ei sitten hirveästi muuta, mur. Kyllähän mä hunajasta tykkään, mutta sitä on ihan riittävästi jo ennestään.

Tämä huovutettu pannunalunen on Tytti Aallon käsialaa, kissa-merkit Savi-M:n ja pieni sydänmuotti Onnenkukon. Kenkä-avaimenperän tekijä jäi nyt pimentoon.

Hauskat ja herrrrrkulliset saippuat ovat Amppeli LahjaPuotin tekemiä.

 

Pitihän ne "pakolliset" vyyhdit sentään ostaa...Kalliomäen lammas; Suomenlampaan villalankaa 2 vyyhtiä ja Punta Yarnsin Merisoftia 1 vyyhti, josta tulee Merille päänlämmitin.

Vähän leipäjuustoa ja kermajuustoa sekä pullo mansikkamehua.

Äidille tuomisia, lakua ja kunnon kalapiikki, nyt kelpaa ensi kesänä perata isompiakin vonkaleita. Äiti sai myös leipäjuustoa.

Tässä vielä kuva syyskaktuksesta jonka sain edellisenä viikonloppuna lankasisko Katjuskalta "kuskaamispalkaksi". Viirulla on taas käpälät pelissä...