Nyt ehdin vihdoin laitella kuvia kesälomalla tekemistäni kudelmista. Muutamat tossut tuli värkättyä (kaikki eivät päässeet kuvaan), yksi laukku, villasaippuoita, viimeiseksi sain pipokärpäsen pureman kun Merille ostettiin se uusi pipo. Se oli niin kiva, että ajattelin tehdä itselleni samantyyppisen. Eihän se samanlainen ole, mutta sinne suuntaan. Ensin tein ruskean ja sitten vielä mustan, pihapipon. Toinen ruskea (pienempi) ja sininen pipo odottavat vielä käyttäjää. Se aloittamani sininen villapusero on pahasti kesken, mutta mihinkäs tässä kiire valmiissa maailmassa ;) 

Eilen olin ystävän luona kylässä ja poimimassa herukoita, punaisia sekä mustia. Mehumaija porisee hellalla ja odotellessa ehdin päivittää blogia. Alun perin piti mennä auttamaan ystävää marjojen keruussa, olin tarjoutunut vapaaehtoiseksi työmuurahaiseksi, mutta sainkin marjat itselleni! Kiitos Lellu :)

Tässä porisee ensimmäinen kattilallinen, vielä pari samanmoista niin marjat ovat mehuna. Noin 10 kg marjaa, niin ei niitä ihan hetkessä keitetä, mutta onpahan vitamiineja talven varalle :)