Maanantaina tuli käytyä Tallinnassa hyvän ystävän kanssa ja olipa kiva käydä pitkästä aikaa :) Seura oli mitä mainiointa eikä ruokaakaan voi moittia. Ostin muutamat puikot kun entiset alkoivat olla aika loppuun ajettuja, lankaa ostin vähän, huom. vain 7 kerää! Kun sattui löytymään sitä väriä Stepiä jota en aikanaan ostanut kotimaasta ja mistään sitä ei enää löydy. Karnaluksista sitten löytyi ja pakkohan sitä oli pari kerää ostaa :D Novitan luksuslankaa ei myöskään ole enää (aina ne menevät lopettamaan ne hyvät langat), vaikken Novitasta nykyään enää niin perusta, mutta poikkeuksia voi välillä tehdä...

Vanhassa kaupungissa pyörittiin ja käytiin syömässä Pippurisäkissä. Tämän annoksen nimi on "Käsityöläisen unelma", senhän on pakko olla hyvää ja olihan se! Kuva on hieman tärähtänyt, alkoi vissiin kuola jo valua ja kädet tutista kun otin kuvaa.

Maiasmokassa piti käydä marsipaaniostoksilla. Se on kyllä ihan parasta marsipaania, miten tässä malttaa odottaa jouluun saakka...ääk!

Puu ja putuka poodista ostin muutamat puunapit. Huovutusvillaakin tarttui matkaan, mutta en nyt jaksanut kaikkea alkaa kuvaamaan. Tässä vielä sukat jotka valmistuivat laivamatkan aikana (näistä oli tosin varret melkein valmiina jo aamulla lähdettäessä). Kiitos Jaana kivasta päivästä :)

lanka: 7V Raita

puikot: 3