Ja heti toinen postaus perään...tänään oli postilootassa odottamassa ihanainen paketti salaiseltani! Ystäväni ei näköjään petä milloinkaan :D Kaunis kortti jossa oli mukavasti kirjoitusta. Ihanaa Hjertegarnin Palino-lankaa joka on 100 % merinovillaa, värikin on kiva, mulle ihan uusi tuttavuus. Kolláge Yarnsin neliskanttiset puikot, kokoa 3.75, ihanaa! Mulla on yhdet samanlaiset, mutta ohuemmat ja oon miettinyt et joskus ostan kyllä vielä eri kokoa olevat, mutta nyt mun ei tarviikaan :D Näillä tulee ihanan napakkaa jälkeä! Sitten oli aivan uskomattoman hieno rannekoru, jonka SNY:ni on ihan itse tehnyt! Turhan vaatimattomasti tosin totesi olevansa "aivan aloittelija", niin varmaan joo... Sokerina pohjalla piparimuotti "Karjalan kägöne" ja pipariohje, voi kiitos tuhannesti rakas SNY! Paketti on superihana! Ja vaijeri rannekorussa ei ole yhtään liian lötkö vaan just passeli :) 

Langasta saattaa hyvinkin tulla pipo itselleni, kunhan muilta käsityökiireiltä ehtisin itsellenikin jotain neuloa, joulunpyhinä viimeistään ;) No en välttämättä halua edellisen paketin lankaa lisää, heh, mutta en myöskään sitä anna kenellekään, pitäähän sitä haastetta olla välillä neulojan elämässä ;D Kyllä siitä vielä joku huivelo tms. syntyy, kunhan annetaan sen hautua vähän aikaa. Ensimmäinen aloitus menee purkuun.

En oo koskaan yrittänyt edes selvittää aikaisemmilla kierroksilla kuka voisi olla salaiseni, enkä niin ole tehnyt kyllä nytkään, mutta...mulla on pieni epäilys asiasta. Nuo jännät postikortit olivat niin kovin tuttuja ja mietin että missä oon nähnyt vastaavia aiemmin, mutta en saanut päähäni. Kunnes piipahdin taas eräässä blogissa...ja siellähän se oli. Eli SNY:ni, jos meillä on ollut sama SNY (eri vuosina), niin taidan tietää kuka olet ;) Tai sitten mennään pahasti metsään... Mutta ei haittaa, en halua edes tietää, salaisuudet on niin mukavia, eli mitään tutkimustyötä en tosiaankaan ole tehnyt, vaan tämä mahdollinen paljastus kävi ihan vahingossa, mutta onneksi se tapahtui vasta nyt eikä kierroksen alussa. Mikäli siis nyt oli edes paljastus. Vielä haluan kiittää aivan ihanasta paketista ystäväni, se oli jälleen kerran ihan nappisuoritus <3